aninka

aninka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 194]

Smażona wątróbka z cebulką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybki i smaczny sposób na kolację - wątróbka z cebulką

Smażona wątróbka z cebulką

Składniki:

Smażona wątróbka z cebulką

 

Sposób przygotowania:

Smażona wątróbka z cebulką
Wątróbkę drobiową dokładnie oczyścić z błonek, opłukać i osuszyć. Pokroić na mniejsze kawałki. Do rondelka włożyć margarynę. Dodać wątróbkę i chwilę podsmażyć. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Dodać do wątróbki. Wymieszać i smażyć aż wątróbka będzie miękka. Na końcu doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Podawać z pieczywem.