Sposób przygotowania:
Smoothie warzywne
Cebulę obrać, pokroić w plastry.
Kapustę pekińską poszatkować.
Buraki, seler i marchew obrać , opłukać, pokroić na mniejsze kawałki.
Przełożyć warzywa do garnka, zalać wodą, gotować na wolnym ogniu do miękkości warzyw.
Pod koniec gotowania dodać cebulę i kapustę pekińską, gotować jeszcze przez chwilę.
Zmiksować do całkowitego rozdrobnienia i połączenia się wszystkich składników.
Następnie wlać wodę mineralną i doprawić pieprzem i sokiem z cytryny.
Przed podaniem schłodzić i udekorować natką pietruszki.
Kapustę pekińską poszatkować.
Buraki, seler i marchew obrać , opłukać, pokroić na mniejsze kawałki.
Przełożyć warzywa do garnka, zalać wodą, gotować na wolnym ogniu do miękkości warzyw.
Pod koniec gotowania dodać cebulę i kapustę pekińską, gotować jeszcze przez chwilę.
Zmiksować do całkowitego rozdrobnienia i połączenia się wszystkich składników.
Następnie wlać wodę mineralną i doprawić pieprzem i sokiem z cytryny.
Przed podaniem schłodzić i udekorować natką pietruszki.
mocsłodkości