marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Sos pieprzowy do mięs.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Serki wypakować i wyjąć łyżką do miseczki salaterkowej i dodać trzy duże łyżki sosu oraz łyżeczkę soli i pieprzu kolorowego.Wymieszać,

Sos pieprzowy do mięs.

Składniki:

Sos pieprzowy do mięs.

 

  • 3 opakowania "Bieluchów" naturalnych lub jogurtu naturalnego,
  • sos Tysiąca Wysp ze 2-3 łyżki,
  • 3 rodzaje pieprzu kulkowego-czarny,czerwony-kajeński i zielony,
  • sól.

Sposób przygotowania:

Sos pieprzowy do mięs.
Serki lub jogurt naturalny zgarnąć łyżką do miseczek do dipów,do-
-dać 2-3 łyżki sosu grillowego,przemieszać i dodać płaską łyżeczkę soli(zależy od smaku sosu) lub pełną.Trzy gatunki pieprzu kolorowego w kulkach zebrać w kupkę i posypać sos.Wymieszać raz jeszcze i podawać do dań mięsnych z grilla.

Tagi:

sosy