Sposób przygotowania:
Spaghetti z warzywami
Gotujemy makaron al dente zgodnie z zaleceniami na opakowaniu makaronu Lubella Pełne ziarno
Wszystkie warzywa umyć, oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Natkę pietruszki posiekać.
Na patelni podsmażyć czosnek z warzywami i dodać bulion. Dusić chwilę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać makaron i posiekaną natkę pietruszki.
Makaron odcedzamy, mieszamy z sosem. Wykładamy na talerze.
Wszystkie warzywa umyć, oczyścić i pokroić w drobną kostkę. Natkę pietruszki posiekać.
Na patelni podsmażyć czosnek z warzywami i dodać bulion. Dusić chwilę. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać makaron i posiekaną natkę pietruszki.
Makaron odcedzamy, mieszamy z sosem. Wykładamy na talerze.