eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Surówka marchwiowo-rzodkiewkowa Eli

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Pyszna surówka z młodej marchewki i rzodkiewek.

Surówka marchwiowo-rzodkiewkowa Eli

Składniki:

Surówka marchwiowo-rzodkiewkowa Eli

 

  • 1/2 kg młodej marchewki
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 1 mała cebula
  • sól
  • pieprz
  • majonez-według uznania

Sposób przygotowania:

Surówka marchwiowo-rzodkiewkowa Eli
Obraną,umytą i osuszoną marchewkę zetrzeć na tarce z małymu oczkami.Umyte i osuszone rzodkiewki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Cebulę drobno posiekać.Wszystko przełożyć do miski,dodać sól,pieprz do smaku,majonez i wymieszać.Smacznego!

Tagi:

marchewka