Sposób przygotowania:
Surówka z czerwonej kapusty
Kapustę czerwoną dajemy do miski zalewamy wrzątkiem i tak zostawiamy na pięć minut.
Kapustę odsączamy na sitku odciskamy najlepiej z wody w ręce.
Jeżeli trzeba to kapustę kroimy drobno.
Cebulę kroimy w kostkę szklimy na oleju.
Do kapusty dodajemy cebulę, dodajemy starte jabłko i marchewkę.
Do kapusty dodajemy przyprawy sól,pieprz kminek, stewię mieszamy.
Surówkę odstawiamy aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!!
Kapustę odsączamy na sitku odciskamy najlepiej z wody w ręce.
Jeżeli trzeba to kapustę kroimy drobno.
Cebulę kroimy w kostkę szklimy na oleju.
Do kapusty dodajemy cebulę, dodajemy starte jabłko i marchewkę.
Do kapusty dodajemy przyprawy sól,pieprz kminek, stewię mieszamy.
Surówkę odstawiamy aby smaki się przegryzły.
POLECAM!!!!
gusia1000