Sposób przygotowania:
Surówka z czerwonej kapusty i papryki
Czerwoną kapustę szatkujemy i przekładamy do miski. Obie papryki (które wcześniej myjemy i usuwamy z nich gniazda nasienne) kroimy w drobną kostkę i dodajemy do kapusty.
Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę przekładamy do ozdobnej miski.
Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę przekładamy do ozdobnej miski.
![Surówka z czerwonej kapusty i papryki Surówka z czerwonej kapusty i papryki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-czerwonej-kapusty-i-papryki-366332.jpg)
![Surówka z czerwonej kapusty i papryki Surówka z czerwonej kapusty i papryki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-czerwonej-kapusty-i-papryki-366333.jpg)