Sposób przygotowania:
Surówka z czerwonej kapusty A' la coleslaw
Czerwoną kapustę trzemy na tarce o dużych oczkach. Posypujemy solą.
Jabłko obieramy, myjemy i trzemy na tarce o średnich oczkach.
Czerwoną cebulę obieramy, myjemy i kroimy w drobną kosteczkę.
Majonez mieszamy z musztardą, octem i przyprawami. Mieszamy z warzywami.
Surówka najlepiej smakuje jak potrzymamy ją z 1 godzinę w lodówce.
Podajemy z ulubionym mięsem i dodatkami. Smacznego ;)
Jabłko obieramy, myjemy i trzemy na tarce o średnich oczkach.
Czerwoną cebulę obieramy, myjemy i kroimy w drobną kosteczkę.
Majonez mieszamy z musztardą, octem i przyprawami. Mieszamy z warzywami.
Surówka najlepiej smakuje jak potrzymamy ją z 1 godzinę w lodówce.
Podajemy z ulubionym mięsem i dodatkami. Smacznego ;)