Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty, gruszki, kukurydzy i marchwi
Kapustę szatkujemy. Posypujemy solą i odstawiamy na 10 minut. Marchewkę i gruszki obieramy, myjemy i trzemy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy do kapusty wraz z kukurydzą. Natkę pietruszki szatkujemy i dodajemy do reszty. Mieszamy.
Zalewa; Wszystkie składniki umieszczamy w rondelku. Zagotowujemy aż cukier się rozpuści. Gorącym zalewamy warzywa i owoce. Mieszamy dokładnie.
Przechowujemy w lodówce. Najlepiej smakuje po kilku godzinach jak smaki się przegryzą ;)
Smacznego ;)
Zalewa; Wszystkie składniki umieszczamy w rondelku. Zagotowujemy aż cukier się rozpuści. Gorącym zalewamy warzywa i owoce. Mieszamy dokładnie.
Przechowujemy w lodówce. Najlepiej smakuje po kilku godzinach jak smaki się przegryzą ;)
Smacznego ;)