Sposób przygotowania:
Surówka z kiszonej kapusty
Kapustę pokroić. Marchew i jabłko zetrzeć na wiórki. Cebulę pokroić w piórka.Natkę drobniutko pokroić. Wszystko razem wymieszać, doprawić cukrem i mielonym pieprzem. Wlać2-3 łyżki oleju. SMACZNEGO!
doskonała surówka do zimowego obiadu
albertynka
Henia
Ostatnio jestem fanką oliwek i oliwy z oliwek, ale oczywiście może być każda dobra oliwa
Mysiunia
Henia
Dla pani wszystko do czego nie można się przyczepić jest dziwne. Obie wiemy,że nie chodzi o pietruszkę, którą można opcjonalnie dodać lub nie. Ma pani rzekomo 19 lat, dziwna zawziętość i mściwość u tak młodej i sądząc ze zdjęcia niebrzydkiej dziewczyny.Żal mi pani! A jeśli brak natki ma zniszczyć pani wiarę w prawdziwość moich potraw, zaraz zrobię tę nieszczęsną surówkę z całym pęczkiem natki! Ale wówczas napisze pani,że w przepisie nie pisało,że ma być aż tak zielono! I jeszcze jedno, jest pani zbyt krótko, żeby uczyć starszych.Jeśli będę chciała szkolenia poproszę np. Bunię albo Pyzę.One są dla mnie autorytetami - pani nie.