Sposób przygotowania:
Surówka z rukoli, papryki, ogórka i pomidorków
Rukolę przekładamy do miski z wodą i myjemy. Przekładamy na cedzak i odsączamy z wody.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kostkę. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę. Ogórka myjemy i obieramy ze skórki, kroimy w półplasterki.
Pomidorki koktajlowe myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na ćwiartki.
Rukolę i pokrojone warzywa przekładamy do miski, dodajemy jogurt i przyprawy. Mieszamy i przekładamy na talerz.
Cebulę obieramy z łusek i kroimy w kostkę. Paprykę myjemy i kroimy w kostkę. Ogórka myjemy i obieramy ze skórki, kroimy w półplasterki.
Pomidorki koktajlowe myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem, kroimy na ćwiartki.
Rukolę i pokrojone warzywa przekładamy do miski, dodajemy jogurt i przyprawy. Mieszamy i przekładamy na talerz.



