ugotowany na miękko szpinak osącz na sicie. W rondelku rozpuść masło, podpraw mąką i dodaj szpinak. Przypraw do smaku solą lub cukrem, chwilę podduś na małym ogniu. Możesz podać z odrobiną puree ziemniaczanego.
Nie z aparatem tylko z obróbka komputerową , odrzuć dodatek koloru czerwonego, który używasz podszas obróbki jako maskowanie ...tylko czego(?!) jeszcze oprócz rzeczywistych kolorów fotografowanych obiektów...
Myślałem , ze cze[pia się CIEBIE Anulka ...ale Ty wyraźnie kpisz sobie z nas.
[quote nick=kamila2478]mam problem z aparatem;-(((([/quote]
Nie z aparatem tylko z obróbka komputerową , odrzuć dodatek koloru czerwonego, który używasz podszas obróbki jako maskowanie ...tylko czego(?!) jeszcze oprócz rzeczywistych kolorów fotografowanych obiektów...
Myślałem , ze cze[pia się CIEBIE Anulka ...ale Ty wyraźnie kpisz sobie z nas.
sluchaj KAMILA tylko nie obraz sie ale zrezygnuj ze zdjec robienia do czasu jak nie bedziesz miala nowej kamery ok!Bo jak inni beda takie zdjecia przy przepisach ogladac to im sie odechce tego jesc...wyglada to cos na zdjeciu strasznie.
sluchaj KAMILA tylko nie obraz sie ale zrezygnuj ze zdjec robienia do czasu jak nie bedziesz miala nowej kamery ok!Bo jak inni beda takie zdjecia przy przepisach ogladac to im sie odechce tego jesc...wyglada to cos na zdjeciu strasznie.
Glumanda
kamila2478
45Kazik
Nie z aparatem tylko z obróbka komputerową , odrzuć dodatek koloru czerwonego, który używasz podszas obróbki jako maskowanie ...tylko czego(?!) jeszcze oprócz rzeczywistych kolorów fotografowanych obiektów...
Myślałem , ze cze[pia się CIEBIE Anulka ...ale Ty wyraźnie kpisz sobie z nas.
MAGDALENA80
Persik