Sposób przygotowania:
Tagiatelle z wątróbkami
Cebulę oraz czosnek umyłam, obrałam i posiekałam na drobno. Wrzuciłam na rozgrzaną patelnię z dodatkiem oliwy. Dodałam posiekaną natkę pietruszki,a na koniec gdy cebula stała się miękka dorzuciłam pokrojone na duże kawałki wątróbki.Posoliłam i mieszałam aż się przyrumieniły. Ugotowałam makaron z dodatkiem oleju roślinnego na al dente. Odcedziłam .Makaron dorzuciłam na patelnię z masłem,solą,pieprzem do smaku.Całość wymieszałam.Podawałam od razu.
Babciagramolka
Podpowiedż - dodaj na patelnię z usmażoną wąttróbką pól szklanki słodkiej śmietanki i chwilę gotuj - dopraw maggi w płynie.- bedziesz miec pyszny sos do makaronu.( często tak robię )
Pytanie --Czemu w zajawce piszesz ,,...Pyszne danie którym można zastąpić danie główne..." -- przecież to jest potrawa akurat na danie główne ?