Sposób przygotowania:
Tarta z malinami i kremem mascarpone
Czekoladę rozpuszczam na parze, łączę razem z kremówką. Przestudzoną łączę z pokruszonymi herbatnikami. Masę wykładam do foremki na tartę. Odstawiam do lodówki.
W tym czasie robię krem, śmietanę ubijam, pod koniec dodaję cukier i serek mascarpone. Gotowy krem wykładam na schłodzony spód.
Maliny układam na kremie i zalewam tężejącą galaretką. Wierz dekoruję bitą śmietaną i malinami.
W tym czasie robię krem, śmietanę ubijam, pod koniec dodaję cukier i serek mascarpone. Gotowy krem wykładam na schłodzony spód.
Maliny układam na kremie i zalewam tężejącą galaretką. Wierz dekoruję bitą śmietaną i malinami.
marietta
zbysiowa
Oj tak ;) Dziękuję )
zewa
zbysiowa
Oj tak, strasznie szybko "poszło" :)