Sposób przygotowania:
Tofu z warzywami z patelni
To potrawa idealna dla osób chcących zrzucić trochę zbędnych kilogramów.Nie trzeba się głodzić , ważne jest dobranie odpowiednich składników tak , abyśmy mieli dostarczone wszystkie wartości odżywcze w ciągu dnia:) Myjemy warzywa , osuszamy i kroimy w cienkie plasterki.Tofu kroimy w kostkę.W woku rozgrzewamy oliwę z oliwek , wrzucamy warzywa i podsmażamy do momentu aż warzywa odrobinę zmiękną.Następnie dodajemy tofu i słonecznik , dokładnie mieszamy i dosmażamy dalej zmniejszając ogień.Na końcu dodajemy sos sojowy.Smacznego
mamqa
Chupnięta
mamqa
Masz rację, ja też nigdy się nie spotkałam z czyś takim ale jakoś źle odczytałam przepis... teraz gdy czytam ponownie nie mam pojęcia jakim cudem tak to odebrałam... Morał z tego taki że lepiej czytać przepisy dwa razy ;)
Pozdrawiam :)
PS. przepis oczywiście dodaję do ulubionych z nadzieją na wypróbowanie.
maniac
maniac
iwa643