Sposób przygotowania:
Torcik 6
Biszkoptami okładamy tortownicę. Gotujemy kisiel np wiśniowy z połową ilością wody jak w przepisie i wlewamy na biszkopty.Następnie do środka na warstwę kisielu wsypujemy owoce i w tym wypadku mogą to być wiśnie bez pestek, truskawki, jabłka ze słoika. Następnie gotujemy kolejny kisiel np cytrynowy również z połową ilością wody jak w przepisie i zalewamy nim warstwę owoców. Wstawiamy to do lodówki aby schłodzić.W tym czasie przygotowujemy dwie galaretki w różnych kolorach i smakach z mniejszą ilością wody jak w przepisie. Gdy galaretki będą chłodne zalewamy najpierw jedną np. pomarańczową.Gdy całkowicie zastygnie na cieście to drugą np. agrestową zieloną. Gdy i ona zastygnie ubieramy to wszystko bitą śmietaną. Jak komuś się spieszy może to być jeden rodzaj kisielu i jeden rodzaj galaretki. Lecz taki jak mówię będzie wabił wyglądem i kolorami po równi.A w smaku jest pyyyyyszny!