Sposób przygotowania:
Torcik Puszek
Pieczemy biszkopt .Żółtka oddzielamy od białek.Białka ubijamy na pianę , stopniowo dodajemy cukier , potem żółtka , mąkę i proszek do pieczenia, oliwe.Wszystko mixujemy i wylewamy na wysmarowana masłem i bułka tarta brytwankę (duża tortownica lub średniej wielkości prostokatna brytwanka)Biszkopt pieczemy ok 20 min w 180 st C.Krem zrobić według przepisu na opakowaniu ale bez masła.Kiedy biszkopt wystygnie smarujemy go kremem Nutellą( tak 3 milimertrowa warstwa ) na Nutelle wykładamy krem śmietankowy (zostawiamy 3 łyżki na dekoracje), Dekorujemy biszkoptami namaczanymi w mleku i zapachu .Na każdym biszkopcie wyciskamy kleksa z odłozonego kremu.Szybkie ciasto-torcik jak dla mnie bo gotowe kremy mam zawsze awaryjnie pod ręka.A zdjęcia nie ma bo za szybko znikł heh