Sposób przygotowania:
Tortilla z tuńczykiem
1. Najpierw zrobiłam sos:
2 łyżki majonezu zmieszałam z 1 łyżeczka musztardy i łyżką ketchupu.
2. Sosem posmarowałam placki tortilli
3. Na to ułożyłam kawałki tuńczyka, sałatę poszarpałam na kawałki i położyłam na tuńczyku, na to plasterki ogórka konserwowego i zielonego.
4. Tortillę zawinęłam, posypałam startym żółtym serem i zapiekłam pod grillem elektrycznym aż ser się rozpuścił (można zapiec w piekarniku, lub podgrzać w mikrofali)
2 łyżki majonezu zmieszałam z 1 łyżeczka musztardy i łyżką ketchupu.
2. Sosem posmarowałam placki tortilli
3. Na to ułożyłam kawałki tuńczyka, sałatę poszarpałam na kawałki i położyłam na tuńczyku, na to plasterki ogórka konserwowego i zielonego.
4. Tortillę zawinęłam, posypałam startym żółtym serem i zapiekłam pod grillem elektrycznym aż ser się rozpuścił (można zapiec w piekarniku, lub podgrzać w mikrofali)