Sposób przygotowania:
Tosty z jajkiem
Chleb tostowy wyjmujemy z opakowania.
Szczypiorek myjemy i kroimy na desce, bardzo drobno.
Jajko wybijamy do szklanki (może też być mała miseczka) solimy i wsypujemy szczypiorek. Mieszamy żeby składniki się połączyły.
Do gorącego tostera wkładamy kawałki chleba tostowego, polewamy ( łyżką) rozmieszanym jajkiem, przykrywamy chlebem i zapiekamy.
Gotowe tosty przekładamy na talerz.
Szczypiorek myjemy i kroimy na desce, bardzo drobno.
Jajko wybijamy do szklanki (może też być mała miseczka) solimy i wsypujemy szczypiorek. Mieszamy żeby składniki się połączyły.
Do gorącego tostera wkładamy kawałki chleba tostowego, polewamy ( łyżką) rozmieszanym jajkiem, przykrywamy chlebem i zapiekamy.
Gotowe tosty przekładamy na talerz.