cooked

cooked

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 80]

Tosty z masłem czosnkowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Przepyszna i szybka do przygotowania przekąska. Przypiekane masło czosnkowe w opiekaczu niesamowicie aromatycznie pachnie i rewelacyjnie smakuje!

Tosty z masłem czosnkowym Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Tosty z masłem czosnkowym

 

Sposób przygotowania:

Tosty z masłem czosnkowym
Masło ogrzać do temperatury pokojowej. Czosnek i pietruszkę drobno posiekać. Do masła dodać przyprawy: sól, pieprz, oregano, posiekany czosnek i pietruszkę. Całość wymieszać z masłem - najlepiej za pomocą widelca, rozgniatając masło. Masłem smarować tosty z zewnętrznej strony, a do środka wkładać ulubione dodatki. Smacznego!
Tosty z masłem czosnkowym
Etap 1 - masło ogrzać do temperatury pokojowej
Tosty z masłem czosnkowym
Etap 2 - przyprawy i czosnek drobno posiekać
Tosty z masłem czosnkowym
Etap 3 - przyprawy wymieszać z masłem
Tosty z masłem czosnkowym
Etap 4 - smarować wierzch tostów

Tagi:

chleb tosty