Sposób przygotowania:
Truskawki i advocaat
BISZKOPT: Białka ubić , dodać cukier i cukier waniliowy, ubijać , dodawać po jednym żółtku i wodę , mąki wymieszać razem z proszkiem do pieczenia i powoli dodać do ubitych jaj. Piec około 25-30 minut w 165*C. Po upieczeniu przekroić na pół WYKONANIE MAS: Truskawki plus cukier zmiksować . Śmietanę plus cukier puder ubić dodać truskawki . Żelatynę rozpuścić we wrzątku , jeśli nie chce się rozpuścić należy podgrzać , jeszcze ciepłą (nie gorącą) żelatynę wlać do masy truskawkowej. Przełożyć biszkopt , włożyć do lodówki . Przygotować masę z advocaatem: Śmietanę plus cukier puder ubić, wlać advocaat i rozpuszczoną żelatynę , masę wyłożyć na wierzch placka , udekorować truskawkami , posypać wiórkami czekoladowymi lub kokosowymi