Sposób przygotowania:
Truskawkowe wzgórza Najpierw przygotowujemy galaretkę z truskawkami.Truskawki myjemy i kroimy w kosteczkę , wkładamy do garnka i wsypujemy ksylitol.Mieszamy chwile ( truskawki połączą się z ksylitolem).Do szklanki wsypujemy agar i zalewamy woda zimną,  przekładamy do garnka z truskawkami i ksylitolem.
 Mieszamy do połączenia składników ( agar się rozpuści). 
Przygotowujemy szklaneczki małe ( użyłam filiżanek) chłodne najlepiej. Przekładamy do 6 filiżanek tak aby zakryło dno 1- 1.1/2 cm,  zostawiamy do zastygnięcia ( wstawiłam do lodówki choć nie trzeba, chciałam by szybko zastygło)
 Ubijamy śmietanę z cukrem pudrem. Agar wsypujemy do szklanki zalewamy woda zimną i wstawiamy na chwile do lodówki by się rozpuścił , kiedy ostygnie dodajemy do niego 2 łyżki śmietany po czym wlewamy do ubitej śmietany do miski.
Dodajemy teraz serek  i miksujemy na najmniejszych obrotach by powstała jednolita masa.
Przekładamy do pełna w kubeczki z zastygniętą galaretką z truskawek ( Wstawiłam do lodówki aby szybciej zastygło)
Deserki wyszły przepyszne i ciekawie wyglądały na talerzyku .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
