Sposób przygotowania:
Truskawkowy przysmak
1.Jajka z cukrem ubijamy mikserem na puszystą masę,dodajemy mąkę i delikatnie ręcznie mieszamy mieszakami od miksera. 2.Ciasto wlewamy na blachę(bez pergaminu).Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temp.160º i pieczemy 10-15 min. Galaretki rozpuszczamy w ok.800 ml wrzątku, odstawiamy do wystudzenia. 3.Truskawki miksujemy. Gdy galaretka nieco stężeje, łączymy ją z musem truskawkowym.Żelatynę dokładnie rozpuszczamy w ok. 150 ml gorącej wody, po czym studzimy i dodajemy do galaretki i truskawek. Masę odstawiamy do częściowego stężenia, a następnie wylewamy na ostudzony biszkopt i wstawiamy do lodówki by stężała.Śmietankę ubijamy z cukrem pudrem na sztywno i ekorujemy nią ciasto.