Sposób przygotowania:
Twaróg na słodko do naleśnikówTwaróg na ok. 4-5 porcji. Na początku do miski wrzucić twaróg, wbić jajko i utrzeć. Wsypujemy cukier i mieszamy wszystko dokładnie. Następnie wlewamy mleko i łączymy ze sobą wszystkie składniki (nie za długo, aby nie powstała tzw. ciapa). Odstawiamy gotowy nadzienie - twaróg na 2 minutki. Podajemy jako nadzienie do naleśników, placków, chleba czy jako dodatek czy składnik do deseru. Smacznego :)
Polecamy: naleśniki bezglutenowe >>>
zewa
zbysiowa
julcia12437
zewa
A widzisz. Robisz poważny błąd. Jako trzeba sparzyć, bo podajesz je w serze surowe i daje się tylko żółtko.
Nie stosowanie się do tych zasad grozi salmonellą.
julcia12437
zewa
Może i wyjdzie ale za to niezdrowo. Pamiętaj też aby dodać samo żółtko :)