zuzi

zuzi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 174]

Twarożek z rzodkiewką

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Wszystkim znzny dodatek do kanapek

Twarożek z rzodkiewką

Składniki:

Twarożek z rzodkiewką

 

  • 200-250 g twarogu
  • 1 pęczek rzodkiewek
  • 2 łyzki gestej kwaśnej śmietany
  • sól,pieprz

Sposób przygotowania:

Twarożek z rzodkiewką
Rzodkiewki myjemy i kroimy na bardzo drobno lub scieramy na tarce o grubych oczkach. Ser rozdrabniamy widelcem,dodajemy rzodkiewki,sól,pieprz i smietanę-wyrabiamy na gestą masę i smarujemy pieczywo. (mozna jeść bez pieczywa :-)) ,można dodać także szczypiorek)