Sposób przygotowania:
Walentynkowa Fritatta
Szczypior myjemy-osuszamy i kroimy drobno.Jajka wbijamy do miski i roztrzepujemy,solimy i pieprzymy.Dodajemy szczypiorek i groszek.Na rozgrzaną patelnię (u mnie średnica patelni 21cm) wlewamy masę jajeczną i podsmażamy spód na wolnym ogniu około 3 minuty.Z plastrów salami wycinamy serduszka. Piekarnik rozgrzewamy do 180*C druga półka od góry grzanie (góra) Gdy piekarnik jest nagrzany wkładamy patelnię z zawartością,ale przed włożeniem układamy na niej wycięte serduszka z salami i podpiekamy około 8-10 minut w zależności jaki mamy piekarnik i gotowe. SMACZNEGO :-)
agabi22
evita0007
Faktycznie szybko i pysznie.Dzięki agabi :-)
dża
superbaba4
Natala1210
bernika
jaNina
Bernadetta
msewka
Netka
domix
anemon
Jakim cudem umknął mi Twój przepis, tego nie wiem? Wiem tylko tyle, że 5 punktów to zdecydowanie za mało.
anemon
Pięć punktów to zdecydowanie za mało.
misia5
Toż on jest:) Tylko Ty chyba przytrzymałaś enter i komentarz zjechał na sam dół:)
gusia1000