Sposób przygotowania:
Warzywa z rusztu
Cukinię umyć przekroić wzdłuż na pół, wykroić środek.
Pomidory przekroić na połowę, papryki przekroić i oczyścić z gniazd nasiennych.
Kukurydzę umyć. Cebulę obrać, pokroić w ósemki. Warzywa posypać ziołami, solą i pieprzem, roztartym czosnkiem. Posmarować olejem.
Grill rozgrzać i ułożyć na nim warzywa, po czym piec około 5 minut.
Pomidory przekroić na połowę, papryki przekroić i oczyścić z gniazd nasiennych.
Kukurydzę umyć. Cebulę obrać, pokroić w ósemki. Warzywa posypać ziołami, solą i pieprzem, roztartym czosnkiem. Posmarować olejem.
Grill rozgrzać i ułożyć na nim warzywa, po czym piec około 5 minut.