Sposób przygotowania:
Wesołe kryształki
Galaretki rozprowadzić w 2/3 ilości wody podanej na opakowaniu. Pozostawić do zastygnięcia. Pokroić w kostkę. Pomarańcze obrać. Kilka cząstek pozostawić do dekoracji, a resztę pokroić.
Śmietanę ubić z cukrem. W pucharkach układać kolejno kryształki Galaretki agrestowej, bitą śmietanę, pomarańcze, bitą śmietanę i Galaretkę wiśniową. Deser udekorować bitą śmietaną, rodzynkami i cząstkami pomarańczy. Polać sokiem
Śmietanę ubić z cukrem. W pucharkach układać kolejno kryształki Galaretki agrestowej, bitą śmietanę, pomarańcze, bitą śmietanę i Galaretkę wiśniową. Deser udekorować bitą śmietaną, rodzynkami i cząstkami pomarańczy. Polać sokiem