Sposób przygotowania:
Wiosenna sałatka
1. Warzywa myjemy i dokładnie osuszamy.
2. Rzodkiewki kroimy w plasterki. Ogórek obieramy i kroimy w półplasterki. Pomidory kroimy w ćwiartki. Sałatę rwiemy na małe kawałki.
3. Kukurydzę dokładnie osączamy z zalewy.
4. Sos sałatkowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
5. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Sałatka jest gotowa do podania
2. Rzodkiewki kroimy w plasterki. Ogórek obieramy i kroimy w półplasterki. Pomidory kroimy w ćwiartki. Sałatę rwiemy na małe kawałki.
3. Kukurydzę dokładnie osączamy z zalewy.
4. Sos sałatkowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
5. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Sałatka jest gotowa do podania