Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

dietetyczna surówka do obiadu

Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni

 

  • 1 kapusta pekińska
  • 1 zielony ogórek
  • pęczek szczypiorku
  • olej
  • pieprz i sól

Sposób przygotowania:

Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni
kapuste pekińską należy bardzo drobno poszatkowac. Ogórka myjemy w goracej wodzie, a nastepnie wraz ze skórką kroimy w cienkie talarki i dodajemy do kapusty. Umyty szczypiorek bardzo drobno siekamy, dodajemy do pozostałych warzyw i mieszamy. wlewamy nieco oleju, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Podajemy do obiadu.
Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni
Gotową surówkę przekładamy do miseczki i podajemy do obiadu.
Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni
Gotową surówkę przekładamy do miseczki i podajemy do obiadu.
Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni
Gotową surówkę przekładamy do miseczki i podajemy do obiadu.
Wiosenna surówka do obiadu Mysiuni
Gotową surówkę przekładamy do miseczki i podajemy do obiadu.