Sposób przygotowania:
Tartinki z ogórka z łososiem
Ogórki myjemy i obieramy, pozostawiając na nich wąskie paski skórki. Kroimy na kawałki około 2 cm. Wydrążamy środki, zostawiając cienkie dno.
Paprykę myjemy, usuwamy pestki. Oliwki odsączamy z zalewy. Paprykę i oliwki kroimy w bardzo drobną kosteczkę.
Warzywa mieszamy z serkiem. Powstałą pastą nadziewamy wydrążone ogórki.
Żeby jeszcze bardziej podkreślić smak serka, możemy dodać drobno pokrojonego wędzonego łososia.
Paprykę myjemy, usuwamy pestki. Oliwki odsączamy z zalewy. Paprykę i oliwki kroimy w bardzo drobną kosteczkę.
Warzywa mieszamy z serkiem. Powstałą pastą nadziewamy wydrążone ogórki.
Żeby jeszcze bardziej podkreślić smak serka, możemy dodać drobno pokrojonego wędzonego łososia.
niezły kąsek
Magdalena88
biedroneczki