Marta1986

Marta1986

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 711]

Książka Kucharska: Zdrowe przekąski GOOD FOOD

Wiosenne kanapeczki ryżowe

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Smakowite kanapeczki na każdy dzień:-)

Wiosenne kanapeczki ryżowe Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Wiosenne kanapeczki ryżowe

 

  • 3 wafle ryżowe Good Food
  • 3 plasterki wędlinki
  • 2 ogórki konserwowe
  • pół serka topionego
  • 3 oliwki
  • 1 jajko
  • natka pietruszki
  • szczypior
  • majonez
  • koperek i słodka papryka czerwona do posypania
  • ketchup

Sposób przygotowania:

Wiosenne kanapeczki ryżowe
Wafle posmarować majonezem.Ogórki przekroić na pół i owinąć wędlinką,włożyć listek natki pietruszki.Serek pokroić w kosteczkę i położyć jedno przy drugim.Oliwki pokroić w kółeczka.Posypać koperkiem i słodką papryką.Ugotowane jajko przekroić na pół i położyć na środek.Na około ozdobić szczypiorkiem i ketchupem.
Wiosenne kanapeczki ryżowe
Etap 1
Wiosenne kanapeczki ryżowe
Etap 2

Tagi:

jajko jajka