Sposób przygotowania:
Zamek rycerski
Obydwie babki przekroic wzdluz na polowe i polac z kazdej strony (oprocz spodu) polewa czekoladowa. Jak polewa wyschnie ulozyc je jako mury zamku. Skleic przy pomocy lukru duze okrale ciastka (Prinzenrolle) jako wiezyczki i postawic je na rogach murow. Na szczyty wiezyczek przykleic wafelki do lodow. Na wafelki mozna wbic flagi rycerskie. Na murach przykleic kostki mlecznej pianki. Mury zamku udekorowac lukrem (cegly,okna, bramy, itd.). Wylozyc kostka dziedziniec zamku ciasteczkami Mini Leibniz: przykleic lukrem albo polewa czekoladowa.
anetka
annajot
jarek-energy
Dutkiewicz
Borubar
MoNika
sandra200
Justyna33
malgorzata
Ewelina
Gość
weissowa
malgorzata
hahahhaaaa!
Magdusia1312
Gość
dziękuję za pomysł !!!
wersja dla dziewczynki też istnieje ;)
PaniTereska
Natala1210
Gość
Gabi99
ptychu
Gość
Glumanda
ula55
kicia1004