Sposób przygotowania:
Zamek rycerski
Obydwie babki przekroic wzdluz na polowe i polac z kazdej strony (oprocz spodu) polewa czekoladowa. Jak polewa wyschnie ulozyc je jako mury zamku. Skleic przy pomocy lukru duze okrale ciastka (Prinzenrolle) jako wiezyczki i postawic je na rogach murow. Na szczyty wiezyczek przykleic wafelki do lodow. Na wafelki mozna wbic flagi rycerskie. Na murach przykleic kostki mlecznej pianki. Mury zamku udekorowac lukrem (cegly,okna, bramy, itd.). Wylozyc kostka dziedziniec zamku ciasteczkami Mini Leibniz: przykleic lukrem albo polewa czekoladowa.
jula111
PaniMISIOWA
karla
Anula
Tomo
Tomo
diankus
będzie jak znalazł na 10te urodziny brata :D
karita
A.B.
katra3
asiulka
A.B.
karima111
wassernixe
Dominisia
marietta
Muzykus
Pozdrawiam Muzykus.
prezes
małgosia7902
asia_9