Sposób przygotowania:
Zapiekane bułki z tuńczykiem
Bułki przekrawam wzdłuż. Układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
W miseczce przekładam odsączonego tuńczyka dodaję ser żółty tarty.
Ogórki kroję w kostkę dodaję do miski.
Następnie dodaję majonez oraz sól i pieprz. Mieszam.
Farsz nakładam równo na całą powierzchnię bułki.
Paprykę kroję w plasterki kładę po 3 - 4 plastry na bułkę. Piekę ok 5 min w 180 stopniach.
Podaję z ulubionym sosem np. Ketchupem.
W miseczce przekładam odsączonego tuńczyka dodaję ser żółty tarty.
Ogórki kroję w kostkę dodaję do miski.
Następnie dodaję majonez oraz sól i pieprz. Mieszam.
Farsz nakładam równo na całą powierzchnię bułki.
Paprykę kroję w plasterki kładę po 3 - 4 plastry na bułkę. Piekę ok 5 min w 180 stopniach.
Podaję z ulubionym sosem np. Ketchupem.