Sposób przygotowania:
zapiekane nadziewane bułeczki
1.z bułek ścinamy wierzch, wydrążamy środek
2.papryki kroimy w kostkę, oliwki na pół, kiełbaski w grube plasterki
3.czosnek obieramy i obsmażamy na rumiano, kroimy w grube plasterki
4.składniki mieszamy, faszerujemy nimi bułki,
5.mozzarelle kroimy w cztery plastry układamy na każdej bułce,
6.wkładamy bułeczki do piekarnika rozgrzanego do180 stopni celcjusza na 10 min.
2.papryki kroimy w kostkę, oliwki na pół, kiełbaski w grube plasterki
3.czosnek obieramy i obsmażamy na rumiano, kroimy w grube plasterki
4.składniki mieszamy, faszerujemy nimi bułki,
5.mozzarelle kroimy w cztery plastry układamy na każdej bułce,
6.wkładamy bułeczki do piekarnika rozgrzanego do180 stopni celcjusza na 10 min.