Sposób przygotowania:
Zapiekanka
Pieczarki zetrzeć na tarce na duże paski i na patelni smażyć aż się skurczą i będą miały brązowy kolor, następnie po wystygnięciu dawać je płaskimi porcjami na połówki bułek, dodać ser (jeśli chcesz) i upiec w temp. ok 190*C aż będzie chrupkie (ok 18-22min).
Babciagramolka
Zapiekanki z pieczarkami to bardzo smaczne danie - proste .spróbuj pisać bardziej precyzyjnie przepisy ( paczka pieczarek ? , długie bułki ? - bagietki ? , ser - Jaki ? - nie każdy się do zapiekanek nadaje - niektóry robi się po prostu gumowaty ) . O smaku potraw decyduje odpowiedni dobór - odpowiednich składników .
A tak z podpowiedzi - spróbuj posypać taką zapiekankę szczyptą oregano , a przed położeniem pieczarek posmaruj jeszcze bułkę odrobiną ketchupu - pycha.
kinga
Buniu nie czepiaj sie:DPrzecież kazdy kucharz wie,ile potrzeba pieczarek na długie bułki,a o sererze to juz nie wspomne,jak ktos jest dobry w kuchni to się domysli:DA reszta niech sie domyśla:A