Sposób przygotowania:
zapiekanka z pasztetem
Bułeczki przecinamy na pół. I każdą połówkę smarujemy delikatnie masłem :) posypujemy solą czosnkową. Na to smarujemy pasztecikiem drobiowym . Na pasztecik drobiowy wykładamy ugotowane pieczarki i pokrojone w talarki .
Na pieczarku kłądziemy plaster pasztetu z królika. I na ten pasztet z królika kładziemy ser.
Wstawiamy zapiekanki do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. I pieczemy nasze bułeczki przez około 20 minut.
Wyjmujemy. Kładziemy ogórek kiszony, posypujemy kukurydzą i cebulą prażoną. Polewamy zapiekanki ketchupem , musztardą i majonezm.
Możemy również dodać pomidora a zamiast ogórka kiszonego na przykład ogórek zwykły .
Na pieczarku kłądziemy plaster pasztetu z królika. I na ten pasztet z królika kładziemy ser.
Wstawiamy zapiekanki do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. I pieczemy nasze bułeczki przez około 20 minut.
Wyjmujemy. Kładziemy ogórek kiszony, posypujemy kukurydzą i cebulą prażoną. Polewamy zapiekanki ketchupem , musztardą i majonezm.
Możemy również dodać pomidora a zamiast ogórka kiszonego na przykład ogórek zwykły .