krzyssiu_o1995

krzyssiu_o1995

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 348]

Żółwik

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Bardzo dobre polecam wszystkim

Żółwik

Składniki:

Żółwik

 

  • jedna rolada kupna najlepiej ciemna
  • 3 galaretki truskawkowe winiary
  • 0.5 litra śmietany kremówki

Sposób przygotowania:

Żółwik
Miseczkę wykładamy folią na to kładziemy pokrojoną w plastry roladę (obkładamy boki i spód) Galaretki rozpuszczamy według przepisu,tęrzejące łączymy z ubitą śmitaną i całość wlewamy do miski, można do środka dodać owoce.Wstawiamy do lodówki na godzinę po stężeniu przekładamy na talerz(przykładamy talerz i miskę obracamy dnem do góry) i mamy smacznego żółwia