teresa13

teresa13

Starszy Kucharz
[Przepisów: 25]

Zupa hiszpańska

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Bardzo smaczna i pożywna zupa

Zupa hiszpańska

Składniki:

Zupa hiszpańska

 

  • białe części) ok.40 dkg pieczarek 2 serki topione śmietankowe sól pieprz makaron nitki oliwa

Sposób przygotowania:

Zupa hiszpańska
Mięso smażymy ok. 10 minut na oliwie , następnie dodajemy startą na grubych oczkach włoszczyznę i pokrojone w krążki pory.Dusimy kilka minut,dolewamy ok.2,5 litra wody,gotujemy aż warzywa zmiękną.Na koniec dodajemy serki topione i mieszamy, aż się rozpuszczą.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.Podajemy z ugotowanym makaronem nitki.

Tagi:

mięso makaron