Sposób przygotowania:
Zupa musztardowa
Na patelni przesmażyłam cebule do zeszklenia, zalałam rosołem, dodałam musztardy (stopniowo zeby nie przedobrzyc przypadkiem), dodałam serek, rozmieszałam na jednolita mase, przyprawiłam pieprzem świeżo zmielonym, dodałam kuleczki z miesa, przykryłam i wszystko sie gotowało ok. 10 minut. Mieso pusciło do zupy swoj smak i fajny kolor, szczegolnie od papryki. Posypałam natką. Gdy zupa sie przegryzła przez noc była jeszcze lepsza niz świeża,. wchodzi na stałe.
Myśle ze z rodzajami musztard mozna kombinowac, Ale musztarda francuska powinna byc tą główną. Zupy lepiej nie solic bo musztardy sa wystarczająco słone.
Myśle ze z rodzajami musztard mozna kombinowac, Ale musztarda francuska powinna byc tą główną. Zupy lepiej nie solic bo musztardy sa wystarczająco słone.
Jojo
eli_555
bernika
zewa