Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Zupę z klopsami po Rumuńsku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

nie pamiętam skąd mam przepis ale świetnie smakuje

Zupę z klopsami po Rumuńsku

Składniki:

Zupę z klopsami po Rumuńsku

 

Sposób przygotowania:

Zupę z klopsami po Rumuńsku
mięso pokrojone w większe kawałki włożyć do 3 litrów wody i gotować do miękkości ugotowane mięso zmielić na maszynce z tego dwóch jaj posiekanej cebuli soli mięty drobno pokrojonej natki szczypty koperku majeranku oraz rozmarynu wyrobić masę i uformować klopsy z jednego jaja i mąki i szczypty soli sporządzić makaron (może być kupny) i ugotować razem z klopsami w zupie

Tagi:

zupę