Jajka faszerowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pyszna przekąska dla 4 osób. Wygląda apetycznie i wspaniale smakuje

Jajka faszerowane

Składniki:

Jajka faszerowane

 

  • 8 jaj
  • 1 puszka wędzonych szprotek w oleju
  • majonez
  • natka pietruszki
  • keczup do dekoracji
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Jajka faszerowane
Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obrane ze skorupek przekrój wzdłuż na połowy. Wyjmij żółtka. Rozgnieć żółtka i szprotki widelcem, dokładnie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem do smaku.Napełnij białka przygotowanym farszem. Na każdym jajku rozłóż majonez. Każdą porcję udekoruj kleksem keczupu i listkiem pietruszki. Smacznego!!!