anula250

anula250

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 213]

Pasta z jaj.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Najprostsza pasta jajeczna.

Pasta z jaj.

Składniki:

Pasta z jaj.

 

Sposób przygotowania:

Pasta z jaj.
Jajka należy ugotować na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu jajka ostudzić, obrać ze skorupki, następnie wrzucić do blendera, cebulę obrać ze skórki i również dorzucić do blendera, następnie doprawić do smaku solą, pieprzem, dodać 2 łyżki stołowe majonezu. Wszystko należy dokładnie zmiksować, aby składniki dobrze się połączyły. Tak przygotowaną pastą można smarować dowolne pieczywo. Jeśli ktoś lubi do pasty można również dodać posiekany szczypiorek.
Smacznego :)