juri05

juri05

Starszy Kucharz
[Przepisów: 22]

Przepiórcze jaja w chlebie.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Bardzo oryginalnie wygladajacy dodatek do potraw mięsnych.

Przepiórcze jaja w chlebie.

Składniki:

Przepiórcze jaja w chlebie.

 

  • 1skibka/kromka chleba
  • 2jaja przepiórcze
  • majonez
  • sól,pieprz,oregano,papryka w proszku.

Sposób przygotowania:

Przepiórcze jaja w chlebie.
Wytnij w kromce chleba 2 dziurki, na rozgrzana patelnie z olejem połóż kromke chleba, podpiecz ją z 1 strony, następnie obróć i wbij do każdej dziurki po 1 jajki i smaż aż do ścięcia sie jajek. Następnie wyłóż na talerz, posmaruj lekko majonezem i dopraw do smaku przyprawami. Na góre można położyc suszone pomidory.

Tagi:

chleb