Strona główna Śląskie Makrony odpustowe

Śląskie Makrony odpustowe

mela25 - autor przepisu Śląskie Makrony odpustowe offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 451
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Śląskie Makrony odpustowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Najlepsze ciastka na śląsku z bułką tartą.


trudność: łatwe
czas:

Śląskie Makrony odpustowe - SKŁADNIKI:

  • 5 białek
  • 20 dag cukru pudru
  • 20 dag bułki tartej
  • olejek migdałowy

Śląskie Makrony odpustowe - PRZYGOTOWANIE:

Białka ubijamy na puch z cukrem pudrem dodajemy kilka kropli olejku migdałowego oraz wsypujemy bułkę tartą mieszamy aż powstanie nam gęsta masa nie lejąca się. Na blaszkę wykładamy łyżką małe placuszki . Wstawiamy do nagrzanego piekarnika w temp . 150 C i pieczemy około 20 - 25 minut . Polecam te ciastką są rewelacyjne ! .



Komentarze do Śląskie Makrony odpustowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Jogurtowe placki otrębowe z bananem i jabłkiem Koszyczki z czosnkiem niedźwiedzim Makaronowe czosnkowe placuszki
Najprostsza zupa z pora Wielkanocna sałatka z kaszą jęczmienną Różowa kanapkowa pasta z jajek
Cytrynowe mini muffinki Wytrawne babeczki z sałatką krabową Truskawki w kefirze na śniadanie
Jajka z farszem z fetą  Owocowa sałatka na ryżu Moja ulubiona pizza
Dziś moderatorami są
misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

1 2 3
 
 
 
Sonda
Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

 
 Kupując owoce i warzywa, zwracam uwagę na:

głosuj
 
Ostatnio komentowane