Strona główna Śląskie Makrony odpustowe

Śląskie Makrony odpustowe

mela25 - Przepis na: Śląskie Makrony odpustowe offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 453
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Śląskie Makrony odpustowe
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Najlepsze ciastka na śląsku z bułką tartą.


trudność: łatwe
czas:

Śląskie Makrony odpustowe - SKŁADNIKI:

  • 5 białek
  • 20 dag cukru pudru
  • 20 dag bułki tartej
  • olejek migdałowy

Śląskie Makrony odpustowe - PRZYGOTOWANIE:

Białka ubijamy na puch z cukrem pudrem dodajemy kilka kropli olejku migdałowego oraz wsypujemy bułkę tartą mieszamy aż powstanie nam gęsta masa nie lejąca się. Na blaszkę wykładamy łyżką małe placuszki . Wstawiamy do nagrzanego piekarnika w temp . 150 C i pieczemy około 20 - 25 minut . Polecam te ciastką są rewelacyjne ! .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Śląskie Makrony odpustowe  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Farfalle z jajkiem Dżem z mirabelek z wanilią Panierowana pierś z kurczaka
Francuskie rożki z brzoskwiniami Potrawka z cukinii i pomidorów Chlebowe mini pizze
Makaronowa sałatka gyros Kurczak curry z ryżem i kolorowymi warzywami Jajko w parówkowym sercu
Pstrąg łososiowy w sezamie z sałatką z ogórków  Księżyce cynamonowe z migdałami Pałki miodowo-musztardowe

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane