Sposób przygotowania:
Atramentowa sałatka
Makaron ugotowałam w osolonej wodzie, odcedziłam. Wyłożyłam na talerz, skropiłam olejem z orzechów ziemnych i sosem sojowym.
Następnie posypałam szynką pokrojoną w paseczki, na to dałam pomidora pokrojonego, posypałam cienkimi krążkami czerwonej cebuli, jeszcze odrobinkę olejem skropiłam.
Posypałam pieprzem czarnym i solą, sezamem oraz listkami bazylii.
Następnie posypałam szynką pokrojoną w paseczki, na to dałam pomidora pokrojonego, posypałam cienkimi krążkami czerwonej cebuli, jeszcze odrobinkę olejem skropiłam.
Posypałam pieprzem czarnym i solą, sezamem oraz listkami bazylii.
Jagodowa
Magdalena88
zbysiowa
AniaHania
zbysiowa napisał(a):
zbysiowa
O, to dopiszę w składnikach :) Dziękuję za odpowiedź :)