Sposób przygotowania:
Bagietki nadziewane
Bułkę kroimy na pół i wydrążamy środek.
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na oleju na złoty kolor. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, paprykę pokrojoną w kosteczkę i kukurydzę.
Posypujemy do smaku solą i podsmażamy na małym ogniu aż wyparuje woda.
Wydrążoną bułkę wykładamy plasterkami sera żółtego i nadziewamy warzywami.
Podpiekamy w piekarniku pięć minut i podajemy.
Świetnie pasuje do tego sos czosnkowy.
Smacznego :)
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na oleju na złoty kolor. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, paprykę pokrojoną w kosteczkę i kukurydzę.
Posypujemy do smaku solą i podsmażamy na małym ogniu aż wyparuje woda.
Wydrążoną bułkę wykładamy plasterkami sera żółtego i nadziewamy warzywami.
Podpiekamy w piekarniku pięć minut i podajemy.
Świetnie pasuje do tego sos czosnkowy.
Smacznego :)