Sposób przygotowania:
Bananowo daktylowe kuleczki (z musli)
Do misy blendera z nożami wkładam świeże daktyle, dodaję musli i chwilę miksuję.
Składniki powinny być ładnie rozdrobnione. Następnie do składników w misie dodaję obranego banana - najpierw mniejszy kawałek, potem w razie potrzeby (patrzę na konsystencję) dodaję resztę. Całość miksuję.
Z powstałej masy w dłoniach foruję kuleczki, które później obtaczam w kakao.
Kuleczki wkładam do lodówki w celu schłodzenia. Smacznego.
Składniki powinny być ładnie rozdrobnione. Następnie do składników w misie dodaję obranego banana - najpierw mniejszy kawałek, potem w razie potrzeby (patrzę na konsystencję) dodaję resztę. Całość miksuję.
Z powstałej masy w dłoniach foruję kuleczki, które później obtaczam w kakao.
Kuleczki wkładam do lodówki w celu schłodzenia. Smacznego.