Agula&Stabi

Agula&Stabi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 102]

Bezy na szybko

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Podane "bezy na szybko" zadowolą każdego niespodziewanego gościa.

Bezy na szybko Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Bezy na szybko

 

  • 3 białka
  • 150 gram cukru

Sposób przygotowania:

Bezy na szybko
Wrzucamy do miski 3 białka i miksujemy aż do ubicia, pod koniec osiąganego efektu dosypujemy cukier. Przygotowaną masę wkładamy do szprycy od przystrajania ciast i wyciskamy na przygotowana blachę pokrytą papierem do pieczenia. Wkładamy je do rozgrzanego piekarnik 150 C na 40 minut. Życzymy smacznego :)
Bezy na szybko
Ubijamy białka i dosypujemy powoli cukier
Bezy na szybko
Ubite białka wkładamy do szprycy i wyciskamy na blachę
Bezy na szybko
Przygotowane bezy wkładamy do rozgrzanego piekarnika 150 C na 40 minut

Tagi:

bezy